Magyarok Szövetsége kezdeményezés

A Magyarok Szövetsége és a Fehér Kéményseprők Szövetsége, valamint jogászok, ügyvédek, közgazdászok civil összefogást szerveznek a devizahitelesek megsegítésére. Perközösségek alapításához, egyéni perek indításához, polgári engedetlenségi mozgalom szervezéséhez csatlakozókat várunk.
Helyszín : Magyarok Országos Gyűlése, Kunszentmiklós-Bösztörpuszta augusztus 11-14. Jövőkép sátor
Szervező: Zimmermann Péter 06-30-231-05-80
TÁJÉKOZTATÓ a devizahitelesek szervezéséről
A Magyarok Szövetsége elhatározta, hogy az összefogás általános jelszaván belül csokorba gyűjti és megoldást keres azokra a problémákra, amelyek családjaink sorsát jelentően befolyásolják. Ilyen probléma a CHF kölcsönök adósainak ellehetetlenülése, a kiút keresése.
A MOGY 2011 rendezvénysorozatán a JÖVŐKÉP Sátorban adunk helyet a devizahitelesekkel foglalkozó szervezeteknek, akik a Magyarok Szövetségével közösen kívánják segíteni a devizakárosultakat:
Ilyen civil szervezetek:
Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége,
Magyar Közösségi Garancia Jogsegélyszolgálata,
Pénzügyi Szervezetek Lakossági Figyelője Egyesület,
AMA Adósságból Munkahely Alapítvány.
A Magyarok Szövetsége csatlakozott a Magyar Szociális Fórum Szociális Kerekasztal 2011. július 09-i határozatához.
Szakmai háttér
Ezen civil szervezetek olyan jogi, közgazdasági szakmai hátteret biztosítanak, amelyek képesek a probléma kezelésére a bankokkal szemben, a bíróságok előtt és megvalósítható javaslatokat tesznek a kormánynál az érdemi intézkedésekre.
Segítség egyedi ügyekben
E civil szervezetek a Szövetség útján kívánnak segítséget nyújtani a devizahiteleik miatt károsultaknak tanácsadással (térítésmentesen) és jogi képviselet biztosításával (kedvezményes térítéssel).
Szervezet építés
A Szövetség felelősséget érezve a devizahitelesek segítésében, a szervezet útján megkeresi a károsultakat és helyi közösségbe szervezi őket, ösztönözve a vagyonuk közös megvédésében, a szükséges intézkedések szervezésében, ügyintézésében.
-----------------------------------------------------------------------------
Kelt Budapesten, 2011. augusztus 05. napján.
----------------------------
Zimmermann Péter Pest megyei elöljáró

A blog jobb oldalán lévő  "Hasznos linkek" olyan oldalakra mutatnak, melyeken információk birtokába juthatsz, melyeket sem a médiák, sem a politika nem fog reklámozni, viszont rendkívül hasznosak lehetnek.